Grafisch Ontwerp
Novatrix biedt u een oplossing voor uw grafische vraagstukken tegen een aantrekkelijke prijs.
 
Creatief design vormt de basis voor communicatie en geeft door vorm, typografie en kleur, richting en herkenbaarheid aan uw bedrijf. Kortom het verschaft u een identiteit welke ondersteuning geeft aan uw doelstellingen en visie. Drukwerk realiseren we niet zelf, maar kunnen we wel verzorgen. Novatrix heeft goede connecties met productiebedrijven voor zowel traditioneel drukwerk als digitaal printwerk.
 
Novatrix denkt graag met u mee als het gaat om al uw grafische ontwerpen zoals : logo-ontwerp, visitekaartjes, flyers, bedrijfsdocumenten (offertes, facturen, bestelbonnen, enveloppen,...), brochures, posters, advertenties, stickers,  stoepborden, reclameborden, posters, wenskaarten, deurhangers, t-shirts, enz....
 
We geven u graag een frisse start of een nieuwe impuls.
 
Iedere keer komen we verschillende opdrachten en opdrachtgevers tegen. Elk project heeft weer zijn eigen specifieke wensen, voorkeuren en doelstelling. Hier houden we terdege rekening mee zodat er uiteindelijk een creatief en passend eindresultaat wordt gerealiseerd.
 
Logo Ontwerp
Novatrix verzamelt eerst informatie over uw bedrijf. Via deze informatie ontwerpt Novatrix een basisconcept.
Vanuit het gekozen basisconcept volgt het traject om uiteindelijk een uniek en doeltreffend logo te realiseren. Een logo dat voldoet aan de communicatie-eisen van uw bedrijf, met een passende 'look and feel'
 
U wordt als opdrachtgever steeds nauw betrokken, vanaf het eerste concept tot en met de implementatie van het logo.
 
Het logo wordt in een vectorieel bestandsformaat aangeleverd (adobe illustrator). Dit betekent dat het voor elk doeleinde kan gebruikt worden, zowel voor internettoepassingen als voor druktoepassingen. Naast het vectioreel bestandsformaat wordt het logo eveneens aangeleverd in een aantal gangbare formaten voor internet en drukwerk. (jpg, gif, png, eps, psd,…)

Ontwikkeling huisstijl
Novatrix vertaalt de identiteit van uw onderneming naar een krachtige en creatieve huisstijl die precies weerspiegelt waarvoor u staat. Het grote voordeel van een aansprekende huisstijl zit in de uniformiteit. Op elk moment presenteert uw bedrijf zich op en top professioneel en stralen uw medewerkers dezelfde boodschap uit.

In de meeste gevallen begint het ontwikkelen van een huisstijl met een logo. Maar een huisstijl gaat veel verder. Zo leggen we vast welke kleuren en grafische kenmerken op elke communicatiemiddel moeten terugkomen. Aan de hand van deze gegevens heeft u een maatstaf voor toekomstig drukwerk of andere marketingacties.

Naast briefpapier, enveloppen of visitekaartjes brengen we uw huisstijl – op uw verzoek – ook meteen in de praktijk voor elk denkbaar communicatiemiddel.
Contacteer Novatrix
Offerlaan 232 | 9000 Gent

Tel. : 0486 12 36 06 | Dejonckheere Hans
E-mail : info@novatrix.be

  GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
   Meer over Novatrix

Referenties
Health Mate Infrarood Sauna'sMieke Interieur


 

 
 


Contacteer Novatrix

Offerlaan 232 | 9000 Gent
Tel. : 0486 12 36 06 
E-mail : info@novatrix.be

BTW. BE 0645.491.646 | Disclaimer & Privacy Policy