Sociale Media
Uw klanten en prospects zijn in grote getale te vinden op sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Google+ , Youtube, enz... . Zoek ze dus op daar waar zij zich al vertrouwd voelen.

Social Media marketing is zeer voordelig en kan bij goed gebruik snel uw naambekendheid vergroten, uw reputatie verbeteren en de loyaliteit van uw doelgroep verhogen.

Novatrix helpt u bepalen welke sociale media voor uw organisatie en voor uw doelen het meest geschikt zijn en hoe u deze het best kan inzetten. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het opzetten van accounts en ondersteunen het geheel. Uiteraard integreren wij de gekozen sociale media in uw website en andersom.  

Adverteren op Social Media

Door te adverteren op social media als Facebook, LinkedIn of Youtube treedt u in direct contact met uw doelgroep. Het grote voordeel is dat u uw advertenties kunt richten op zeer specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld op basis van locatie, leeftijd of interesses. Omdat tegenwoordig bijna iedereen te vinden is op sociale netwerksites is uw bereik zeer groot.


E-mail marketing
E-mail marketing is een van de meest effectieve en kostenvriendelijke vormen van communiceren geworden. Een uitstekende manier om contacten met uw relaties te onderhouden, meer mensen naar uw website te halen, naambekendheid te verwerven en marketing activiteiten te ondersteunen.
 
E-mail marketing activiteiten zijn ook eenvoudig meetbaar en te monitoren. De reacties kunnen direct worden verwerkt, en de geïnteresseerden kunnen automatisch van de niet-geïnteresseerden worden gescheiden.

De Novatrix Mailing List Manager is een krachtig marketing tool op basis van e-mail adressen die u kan en mag gebruiken.
 
Met deze tool verstuurt u zelf uw e-mailing periodiek aan uw gehele bestand of een selectie daarvan. U ontwerpt nieuwsbrieven in een wysiwyg-editor of kopieert een ontworpen nieuwsbrief vanuit een html-editor. U beheert uw e-mail adressen en nieuwsbrieven via een gebruiksvriendelijke beheer-interface.
 
De bezoekers van uw website kunnen op de site zelf aangeven geïnteresseerd te zijn periodiek informatie van u te ontvangen - inclusief subscribe en unsubscribe functie. U kunt vervolgens met een minimum aan handelingen de doelgroep naar keuze van informatie voorzien. Deze tool legt meteen een nuttig bestand met e-mail adressen van geïnteresseerden voor u aan. Via de beheer-interface is een kwantitatieve analyse van het surfgedrag van uw bezoekers mogelijk.

 
Contacteer Novatrix
Offerlaan 232 | 9000 Gent

Tel. : 0486 12 36 06 | Dejonckheere Hans
E-mail : info@novatrix.be

  GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
   Meer over Novatrix

Referenties
Health Mate Infrarood Sauna'sMieke Interieur


 

 
 


Contacteer Novatrix

Offerlaan 232 | 9000 Gent
Tel. : 0486 12 36 06 
E-mail : info@novatrix.be

BTW. BE 0645.491.646 | Disclaimer & Privacy Policy