Zoekmachine Optimalisatie & Positionering
Het internet telt momenteel miljoenen webpagina’s. Google is dan ook onmisbaar om internetgebruikers te helpen de informatie te vinden die hen interesseert. Bij het promoten van een website vormt een hoogwaardige optimalisatie & positionering de sleutel voor succes.

Uw site dient gepositioneerd te worden, zodat mensen die op zoek zijn naar uw soort activiteiten u ook gemakkelijk kunnen vinden.
Zoekmachine optimalisatie & positionering heeft als doel uw website via verschillende technieken te positioneren bij de top in de resultatenpagina’s.


Organische Optimalisatie

Organische optimalisatie : het optimaliseren van uw website voor gekozen trefwoorden, de resultaten hiervan zijn zichtbaar via de gewone zoekresultaten.

Verschillende technieken optimaliseren de positie van uw website voor de gekozen zoektermen en halen meer bezoekers naar uw website.
 
  • Via een Technische Optimalisatie, wordt uw website technisch en inhoudelijk zodanig gestructureerd dat u beter gevonden wordt voor relevante zoektermen. Gekoppeld aan een DCMS systeem wordt er kwalitatieve inhoud geleverd om de aandacht van bezoekers en zoekmachines vast te houden. 
  • Link-building of Link-baiting is op een ethische en strategische wijze, het doelgericht plaatsen van en verkrijgen van kwaliteitsvolle links van en naar uw website. Via deze techniek worden nieuwe kanalen opgezet om kwalitatieve bezoekers te genereren. Link-building bevordert uw link-populariteit. 
  • Implementatie Sociale Media
 

Google Adwords

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Advertenties worden aangemaakt die boven, onder en rechts van de normale zoekresultaten getoond worden. Uw advertenties worden alleen getoond als mensen zoeken op voor u relevante zoekwoorden en u betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt, en dus ook uw website daadwerkelijk bezoekt.

Contacteer ons voor meer info.
 

 
Contacteer Novatrix
Offerlaan 232 | 9000 Gent

Tel. : 0486 12 36 06 | Dejonckheere Hans
E-mail : info@novatrix.be

  GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
   Meer over Novatrix

Referenties
Health Mate Infrarood Sauna'sMieke Interieur


 

 
 


Contacteer Novatrix

Offerlaan 232 | 9000 Gent
Tel. : 0486 12 36 06 
E-mail : info@novatrix.be

BTW. BE 0645.491.646 | Disclaimer & Privacy Policy