Over Novatrix
Novatrix is een gespecialiseerd internet- & ontwerp bureau van Dejonckheere Hans, opgericht in 2001 onder de naam WebContact. In 2015 werd gestart met de overgang naar een nieuwe naam Novatrix, met een complete restyling qua huisstijl. Novatrix is inmiddels uitgegroeid tot een fullservice internet- & ontwerpbureau. 

Wat betekent full service?

Novatrix kan je een totaalpakket aan services bieden. Maken wij een website voor je, dan is deze standaard zoekmachinevriendelijk. Gaan wij voor je aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Dan zorgen wij ook meteen voor een verbetering van je conversies. Wordt je nieuwe website of applicatie gelanceerd? Dan adviseren wij je over de juiste online marketingstrategie.

Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat onze internetdiensten precies aansluiten bij jouw behoeften en doelstellingen.

Novatrix is een internetbureau dat in eerste instantie goed naar je luistert, dat met je bespreekt welke diensten en producten bij jouw specifieke wensen passen, er vervolgens vorm aan geeft en tijdens het hele traject met je meedenkt in concept en strategie. Bovendien werken we met een gunstig en transparant tarief, ongeacht voor welke diensten.

Novatrix

Offerlaan 232 | Gent

Tel. : 0486 12 36 06 
E-mail : info@novatrix.be
Contacteer Novatrix
Offerlaan 232 | 9000 Gent

Tel. : 0486 12 36 06 | Dejonckheere Hans
E-mail : info@novatrix.be

  GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
   Meer over Novatrix

Referenties
Health Mate Infrarood Sauna'sMieke Interieur


 

 
 


Contacteer Novatrix

Offerlaan 232 | 9000 Gent
Tel. : 0486 12 36 06 
E-mail : info@novatrix.be

BTW. BE 0645.491.646 | Disclaimer & Privacy Policy