Domeinnaam Registratie & Webhosting
Registratie Domeinnaam

Een domeinnaam registreren is de eerste stap bij het opzetten van een nieuwe website

U kan zelf de domeinnaam van het domein bepalen. Meestal wordt de domeinnaam opgebouwd uit uw bedrijfsnaam of productnaam. Na registratie is de naam uniek. De opbouw van de domeinnaam is meestal als volgt www.uwnaam.be. Het kan natuurlijk voorkomen dat de door u gewenste domeinnaam al is geregistreerd. Dan moet u voor een andere domeinnaam kiezen. Kies wel altijd een domeinnaam die voor uw (potentiele) klanten makkelijk te onthouden is.

Novatrix is reseller in registratie domeinnamen & hosting webruimte voor zowel bedrijf als particulier. Novatrix combineert betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en service resulterend in een groeiend aantal tevreden klanten. 

Wenst u een domeinnaam te registreren ? Neem dan contact met ons op.


Webhosting | Webruimte


Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC. Wanneer u een brief schrijft in Microsoft Word moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer | server van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt. Zo’n bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd. 

Novatrix is reseller in het hosten van webruimte voor zowel bedrijf als particulier.
Contacteer Novatrix
Offerlaan 232 | 9000 Gent

Tel. : 0486 12 36 06 | Dejonckheere Hans
E-mail : info@novatrix.be

  GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
   Meer over Novatrix

Referenties
Health Mate Infrarood Sauna'sMieke Interieur


 

 
 


Contacteer Novatrix

Offerlaan 232 | 9000 Gent
Tel. : 0486 12 36 06 
E-mail : info@novatrix.be

BTW. BE 0645.491.646 | Disclaimer & Privacy Policy